Portfolio Site Yannick Seyeux

About me

Wie ben ik?

Aangenaam! Mijn naam is Yannick Seyeux. Ben je klaar voor een lang verhaal?

Op het moment ben ik een eerstejaars student die de studie Game Design volgt op HKU in Hilversum. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het heerlijk vindt om creatief te werken en mijn werk tot leven te brengen, zodanig door character design tot world building. Ook vind ik het erg leuk om in teamverband te werken en door hard werken een product in elkaar te zetten.
Ookal volg ik Game Design als studie, toch vind ik de art kant ook erg leuk. Als ik de tijd kan vinden teken ik graag nieuwe ideeen en probeer ik steeds beter te worden als artist. Mischien dat ik stiekem toch Game Art doe...?
Naast gaming heb ik ook een groot interresse in animeren. Ik vind het geweldig om een idee tot leven te brengen, waarbij animatie echt geweldig is om mee te werken.
Voor deze studie volgde ik ookal een gamedesign opleiding, maar dan op het MBO. Ik wil al heel lang graag spellen maken, maar bij het MBO was mij die kans niet helemaal gegeven. De kennis die ik daar heb ontwikkeld wil ik graag uitbreiden op deze nieuwe studie.

Maar genoeg over mijn levensverhaal. Hieronder staan nog een aantal links voor andere informatie!

  • Klik hier als je meer wilt weten over mijn favoriete game
  • Of klik hier als je meer wilt weten over mijn HKU Studie
  • Klik hier voor mijn CV! (ver 0.5)